vineri, iunie 2, 2023
AcasăȘTIRICompotul de știri

Compotul de știri

Primele două știri trebuie luate împreună:

Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. Doi morţi şi zeci de bolnavi cu COVID evacuaţi

Ceea ce se întâmplă e tragic. În acești aproape doi ani de când totul a luat-o razna am pierdut socoteala celor morți arși de vii prin spitalele României. Iar asta nu mai îngrijorează pe nimeni. Nici pe măscuși, nici pe autorități. Un fel de „asta e”.

Bani învârtiți cu nemiluita în afacerile de pandemie, dar spitalele ard unul după altul. Bolnavilor cronici li se refuză cele mai elementare îngrijiri. Numărul celor uciși de nesimțire, de așa zisele măsuri anti-pandemie l-a depășit cu mult pe cel al celor răpuși de virus. Și?

Florin Cîțu, prima reacție după incendiul de la Ploiești: ”Singura soluție prin care putem lua presiunea de pe spitale este să ne vaccinăm!”

Aici nu mai e vorba nici de neglijență, nici de incompetență, nici de crasă nesimțire. Sau nu numai de asta. E vorba de ticăloșie. Folosirea unei astfel drame pentru a mai vomita puțină propagandă pro-vaccinare e deja mult prea mult, chiar și pentru nesimțiți de carieră, precum Cîțu.

Oricine, din acest moment, devine complice la o guvernare care implică acest personaj și gașca din jurul lui merită scuipat în ochi.

Un bordel din Viena oferă clienților 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”, în schimbul vaccinării

Ai noștri au zis bogdaproste la un mic și o linguriță de muștar. Austriecii, mai pricopsiți, dau o tură cu veverița. Masca pe bot, prezervativul pe cotârnac, mănușile pe lăboanțe, vesealeală mare. Kamasutra și protecția muncii. În cazul ăsta, măcar selfie-urile de la vaccinare vor fi memorabile.

Altfel, în Austria nevaccinații nu mai au voie mai pe nicăieri. Ca la noi. Dar măcar la fofoloancă li se face porție. Ca la ei.

Apropos, dacă tot vrem să respectăm știința, putem să nu mai numim ciorba aia vaccin?

Rareș Bogdan: „Venim cu un premier exclusiv PNL”. Despre dorința lui Cîțu să fie iar prim-ministru: „Nu ne blocăm într-un nume”

Nu vă fuge mâna după Furazolidon când îi auziți pe caraghioșii ăștia vorbind despre PNL, despre puritatea liberală? Cîțu! Rareș Bogdan! Falcă!

Cert este că nu avem în momentul acesta mandat să discutăm rotativa, adică să discutăm modelul israelian sau al instituţiilor europene, al Parlamentului European şi al Comitetului Regiunilor, care implică, practic, la doi ani şi jumătate în cazul Parlamentului European, rotativa

Rotativa, aia era! Modelul israelian! E tot mai limpede că la ăștia trebuie să probezi temeinic cretinismul înainte de a intra în „echipa cîștigătoare”.

Florin Cîțu nu este de acord cu impozitarea marilor averi: „Penalizăm pe cineva care a muncit și a acumulat active”

S-a înțeles? A muncit și a acumulat active. Asta în țara în care impozitare muncii e la sânge. Dar nu a marilor șmenari. Că au muncit. Ca să acumuleze active. Sărakilor!

Povestea bărbatului care a fost 35 de ani în comă: M-am culcat la 23 de ani și m-am trezit la 58. Are impresia că este într-un film SF

Manel a intrat în comă în 1979, după ce a căzut de la înălțime, pe o navă comercială germană pe care lucra. Avea 23 de ani atunci. Când s-a trezit, în 2014, împlinise 58 de ani, avea o soție, o casă, iar lumea era cu totul diferită. Povestea spusă de bărbatul spaniol este absolut fabuloasă.

Da, avea o casă, avea o nevastă și 5 copii, cu vârste între 6 și 19 ani. Bine.

„Pentru mine era iubita mea, nu stiam că era deja sotia mea. Imediat ce i-am vazut fața, am recunoscut-o. Dar am fost șocat să văd că avea părut foarte încărunțit

Ăsta s-a culcat becher și s-a trezit însurat! De ce te-ai trezit, mă nene? Te strîngea masca? Nu puteai să mai stai așa până se făceau copiii mari, să te trezești bunic?

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments