Antena 1 difuzează în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20.30, emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, iar în ediția de aseară telespectatorii au asistat la două momente speciale pentru chef Florin Dumitrescu.
Cei trei jurați – chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu – au concurat pentru o nouă amuletă. Cel care le-a apreciat preparatele a fost chef Marian Cernat, care a ales: ou carbonara, tartar de vită, doradă cu aioli, creveți și tataki, decizie care i-a oferit lui Dumitrescu a treia amuletă. Bontea deține patru amulete, iar Scărlătescu se află în fruntea listei, cu șase.
Înapoi la masa juraților, cei trei au degustat mâncărurile concurenților. Impresionat de preparatul lui Alberto Chelu, fost fotbalist la FC Dacia Mioveni, Florin Dumitrescu a considerat potrivit să îl țină destul de mult timp în suspans, înainte de a îi dezvălui că a hotărât să îi acorde cuțitul de aur.
Cheful pasionat cu precădere de deserturi, de această dată a fost încântat de un fel principal: cod poșat, edamame, piure de mazăre și fenicul.
Alberto Chelu a vorbit despre parcursul său și despre experiența lui peste hotare: „Soția mea a venit la mine, a reușit să se angajeze, dar nu a reușit să se adapteze. A decis să se întoarcă, eu am rămas pentru experiență. Aș fi vrut să rămân acolo mult mai mult, dar era vorba de soția mea și nu puteam să stau departe de ea.”
Concurentul a adăugat: „Am vrut să îmi dau demisia, dar șefii mi-au zis să îmi iau o pauză, oricât am nevoie. Ei mă așteaptă acolo, dar nu știu ce să spun, dorința mea e să rămân în țară.”
Pentru alte asemenea experiențe culinare, telespectatorii dornici să le fie stârnită pofta de mâncare și dorința de a petrece cât mai mult timp în bucătărie, au ocazia să urmărească emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1 în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20.30.

