miercuri, mai 1, 2024
AcasăȘTIRIPe durata crizei coronavirus A Contracorriento va distribui filmele online

Pe durata crizei coronavirus A Contracorriento va distribui filmele online

Distribuitorul spaniol de firme, A Contracorriento, a decis ca pe perioada în care epidemia de coronavirus impune măsuri speciale de precauție, să pună la dispoziția spectatorilor un cinematograf virtual.

Cum în Spania cinematografele sunt închise, iar autoritățile au impus restricții severe de circulație, soluția celor de la A Contracorriento a fost aceea de a oferi producțiile pe care le distribuie într-un cinematograf virtual.  Easter in Art un documentar de Phil Grabsky,  Vivarium , al doilea lung metraj al lui Lorcan Finnegan, Ordinary Happiness o producție italiană semnată de  Daniele Luchetti , School Life, o producție franțuzească, cel de al doile film scris și regizat deMehdi Idirși Grand Corps Malade, sunt filmele care vor fi prezentate în prima parte a lunii aprilie.

Numele cinematografului virtual, ca și adresa la care poate fi accesat este: Salavirtualdecine.com . Site-ul este încă în construcție, dar va fi deschis la începutul lunii aprilie. Eduardo Escudero, managerul A Contracorriento, a declarat că prețul „biletului” va fi de 6,25 euro, care este prețul obișnuit al unui bilet de cinema, în Spania, și va oferi utilizatorului acces vreme de 72 de ore la filmul dorit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments