sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăINTERNET & TECHO recomandare Monitor Media: Melodysheep

O recomandare Monitor Media: Melodysheep

foto: https://www.melodysheep.com/

 

Cu toții avem surse favorite de informații. Iar pe youtube avem deja o listă lungă de canale pe care le urmărim, cu mai mică sau mai mare frecvență.

Există canale pe care le vizităm periodic pentru calitatea informației, altele pentru că ne oferă un plăcut divertisment. Tot așa, sunt locuri unde găsim muzică bună, altele cu imagini spectaculoase sau canale care ne oferă documentare de o foarte bună calitate. Ei bine, există un canal care reușește, concomitent, toate aceste trei lucruri.

Meoldysheep, adică John D. Boswell, este un muzician și realizator de film american. Canalul său nu este foarte bogat în conținut, dar există acolo câteva lucruri de neratat.

Nu trebuie să fiți neapărat pasionați de astronomie pentru a descoperi unul dintre cele mai bune (dacă nu cel mai bun) filme legate de acest subiect pe care le-am văzut vreodată. Personal, cred că documentarul legat de istoria viitoare a universului este mult peste ceea ce ne oferă canale de televiziune specializate. Imagini spectaculoase, informație extrem de bine sistematizată și prezentată, muzică grozavă. E categoric cea dintâi recomandare.

Apropos, dacă vreo minte luminată din vreo televiziune de la noi este în căutare de conținut de calitate, la costuri mici, are de unde alege. Fac eu introducerile.

Primul film pe care vi-l recomand este, deci, cel legat de istoria viitoare a universului. Full screen, vă rog, sunetul tare și bucurați-vă! După aceea sigur veți dori să descoperiți și istoria de până acum a universului, dar și alte filme care vă așteaptă acolo.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments