sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăȘTIRIFacebook reintroduce sondajele în Messenger

Facebook reintroduce sondajele în Messenger

Facebook a anunțat ieri că vom putea folosi din nou sondajele în chaturile de pe Messenger. La începutul lunii martie, Facebook a decis să renunțe la opțiunea care ne permitea să includem un scurt sondaj în chaturi.

Decizia a nemulțumit însă pe atât de multă lume încât Facebook a reacționat și a revenit la gânduri mai bune. Astfel că sondajele revin în Messenger într-o nouă formă, mai accesibilă și, bineînțeles, mai colorată. După cum spun cei de la Facebook în anunțul oficial, „cei care foloseau versiunea anterioară a sondajelor vor putea observa că noua versiune este îmbunătățită cu culori și butoane noi. Mai mult, acum sondajele pot fi folosite și în versiunea pentru calculator a Messenger, atât pentru utilizatorii care folosesc Mac cât și pentru utilizatorii care folosesc Windows”.

Pentru a crea un sondaj:

– Apăsați + și selectați Polls.

– Pentru a adăuga o întrebare adresată prietenilor din chat selectați Type din Poll Question.

– Selectați Options și apoi Create Poll pentru a include sondajul în chat.

Sondajele vor putea fi folosite în toate grupurile de chat cu mai mult de două persoane. Sondajele sunt valabile atât pentru versiunile de iOS și Android ale Messenger, cât și pentru versiunile Messenger pentru calculator și Web.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments