vineri, iunie 2, 2023
AcasăȘTIRITwitter a șters un videoclip în care Trump își făcea campanie folosind...

Twitter a șters un videoclip în care Trump își făcea campanie folosind cazul George Floyd

Twitter a decis să elimine mesajul video de campanie în care președintele Donald Trump îi aducea un tribut lui George Floyd, invocând plângeri privind drepturile de autor, informează hotnews.ro.

Twitter a precizat că videoclipul publicat pe contul de campanie al președintelui Donald Trump încălca politica privind drepturile de autor: „Reacționăm astfel față de plângeri justificate ce ne-au fost trimise de către deținătorul drepturilor de autor sau reprezentanții săi autorizați”, a transmis compania social media.

Clipul de 3 minute și 45 de secunde a fost încărcat pe canalul YouTube al lui Donald Trump și distribuit apoi pe Twitter de echipa sa de campanie. Videoclipul, care poate fi văzut în continuare pe YouTube, are peste 90.000 de vizualizări și 15.000 de like-uri.

Recent, Twitter a intrat în conflict cu Donald Trump când a decis să marcheze postările sale cu avertismentul „verificați faptele”, mesajele liderului de la Casa Albă vizând votul prin corespondență. De atunci, conflictul a luat amploare, Trump semnând și un ordin exectiv prin care cerea modificarea legislației astfel încât companiile social media să poată fi date în judecată mult mai ușor, mai arată Hotnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments