sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăȘTIRI"Uzurpatoarea", versiunea 2019, în premieră la Happy Channel

„Uzurpatoarea”, versiunea 2019, în premieră la Happy Channel

Pentru cei mai mulți dintre noi telenovelele sunt toate la fel. Pentru publicul pasionat, lucrurile nu stau chiar așa. Există seriale devenite „clasice”, la fel de bine cum există telenovele care stârnesc prea puțin interes.

„La Ususrpadora”, serialul realizat în 1998, cu Gabriela Spanic în rolul (de fapt un rol dublu) principal este considerat nu doar un clasic al genului, dar și una dintre cele mai bune producții de gen.

În 2019 a început producția unei noi versiuni a serialului, având-o în rolul principal pe Sandra Echeverria. Serialul, fără a atinge proporțiile obișnuite ale unei telenovele, va avea doar 25 de episoade și va fi adus telespectatorilor români de către Happy Channel. Primele episoase vor fi difuzate sâbătăt 22 și dumincă 23 august, de la ora 20:00.

Serialul se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând+o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments