joi, iunie 13, 2024
AcasăȘTIRI„Unhinged”, un film cu Russell Crowe

„Unhinged”, un film cu Russell Crowe

Actorul Russell Crowe, câștigător al premiului Oscar, cunoscut mai ales pentru rolul principal interpretat în lungmetrajul „Gladiatorul”, este din nou în prim-plan, în „Unhinged”, unde joacă rolul unui psihopat.

Filmul, regizat de Derrick Borte și scris  de Carl Ellsowrth, urmărește traseul pe care un șofer îl parcurge pentru a urmări o femeie care l-a enervat în trafic și care trebuie să fie învățată „ce înseamnă o zi cu adevărat oribilă și cum să își ceară scuze”.

Există voci care spun că lungmetrajul este „un omagiu” adus unor pelicule clasice precum „Cădere liberă” și „Duel pe autostradă”, dar totodată „Unhinged” a fost socotit și drept un „thriller obișnuit”.

Cele mai multe laude, previzibil,  au venit pe adresa lui Russell Crowe.

Conform indiewire.com, actorul a „comentat acid” reacțiile criticilor într-o serie de postări pe Twitter, dar se vehiculează că aceste reacții sunt „o metodă de promovare”.

Postările, printre care câteva secvențe video în care Russell Crowe se adresează publicului, au stârnit reacția regizorului Edgar Wright: „Ar trebui pus să promoveze toate filmele care vor intra pe ecrane, inclusiv cele difuzate de Disney+.”

Distribuitorul filmului „Unhinged” investește 5 milioane de dolari cu scopul de a readuce spectatorii în sălile de cinema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments