joi, iunie 13, 2024
AcasăEvenimentAC/DC - PWR/UP - Un nou album (VIDEO)

AC/DC – PWR/UP – Un nou album (VIDEO)

Acum doi ani părea că istoria AC/DC s-a încheiat, lăsând cale liberă legendei. Moartea prematură a lui Malcolm Young, problemele serioase de sănătate ale lui Brian Johnson, vârsta componenților, totul sugera un sfârșit de poveste. N-a fost așa, din fericire.

Acum două zile, rockerii australienii au lansat cel mai nou album al lor: PWR/UP. Videoclipul primului single de pe album, Shot In The Dark, a strâns mai mult de 12 milioane de vizualizări, în doar două săptămâni de la lansare. Iar vânzările, în doar două zile, de când albumul a devenit disponibil, au atins cifre record.

Albumul, viguros, nu dezamăgește. Cum sună? A AC/DC! Angus Young nu pare să-și fi pierdut nimic din prospețimea de odinioară. Vocea lui Brian Jonson e la fel de puternică, neschimbată. Rock-ul greu, marca AC/DC, e același în piese ca Realize sau Money Shot. Cu Demon Fire ne aducem puțin aminte de sound-ul primilor ani ai trupei, din perioada Bon Scott. Systems Down sau Through The Mists of Time aduc refrenele ușor de reținut, pe care stadioane întregi abia așteaptă să le fredoneze. Pe scurt, un album de neratat.

Mai trebuie spus ceva:

Brian Jonshon – 73 de ani

Angus Young – 65 de ani

Phil Rudd – 66 de ani

Cliff Williams – 71 de ani

Stevie Young- 64 de ani

Toate piesele de pe disc au fost scrise de Angus Young și regretatul Malcolm Young.

Adică o poveste care durează de 47 de ani și care, iată, merge mai departe!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments