sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăAUDIENȚE"Sinteza zilei" de audiență la învestirea noului Parlament

„Sinteza zilei” de audiență la învestirea noului Parlament

„Sinteza zilei”, realizată de Mihai Gâdea la Antena 3 a fost în fruntea preferințelor românilor, în seara în care avea loc constituirea noului Parlament și alegerea noilor conduceri a celor două camere.

Pe intervalul „Sintezei zilei”, Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune de știri din România, depășind chiar importante televiziuni generaliste. Peste 740.000 de români au urmărit dezbaterea moderată de Mihai Gâdea.

Sinteza Zilei a fost lider de audienţă pe segmentul de public cu vârste de 25 – 54 de ani. Conform măsurătorilor, vârful de audienţă a fost atins după ora 23. Cota de piață a depășit, la acel moment, 20%, pe acea categorie de public. De altfel, la același moment, cota de piață era de 19,2%, pe segmentul de public urban. Media pentru întreaga zi, pe aceeași categorie de public a fost de 8% share. Pe publicul urban, Antena 3 a fost lider de piață, pe intervalul 23:00-23:45.

Și  audiența măsurată la nivel național și pe publicul comercial indică  Antena 3 drept cea mai urmărită televiziune de știri, în seara învestirii noului Parlament.

Iată datele de audiență, pentru seara de luni, ale principalelor posturi de știri:

Share%

Interval 21:00 – 24:00

Antena 3 România Tv Digi 24
Național  9 6,3 1,6
Urban 11,4 7,4 2,2
Comercial 3,9 3,4 1,6

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments