sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIAntena 1: înscrieri pentru noul sezon iUmor

Antena 1: înscrieri pentru noul sezon iUmor

Echipa emisiunii „iUmor”, difuzate de Antena 1, a deschis sesiunea de înscrieri pentru cel de-al zecelea sezon.

Cei care doresc să se înscrie trebuie să aibă 14 ani sau mai mult.

De îndată ce vor accesa site-ul online casting.a1.ro, va fi nevoie să urmeze pașii care le vor fi indicați de sistemul de operare. (Datele personale vor fi preluate de către Antena TV Group S.A.)

După completarea datelor, nu le va mai rămâne altceva de făcut decât să încarce un videoclip care să fie îndeajuns de convingător încât să fie acceptați în etapa preselecțiilor.

Pe site-ul oficial al postului de televiziune Antena 1 este specificat faptul că spectacolul TV „iUmor” cuprinde o gamă variată de probe, cum ar fi muzică, dans, actorie, cât și „alt gen de prestație artistică sau de creație”, prin asta înțelegându-se „număr de circ, mimă, creație grafică sau plastică”.

Al nouălea sezon „iUmor” a fost câștigat de către Andrei Ungureanu, numit și Omul Tourette. Acesta a declarat, după primirea premiului în valoare de 20.000 de euro: „Mă simt copleșit, dar încerc să fac față. Încerc să procesez așa cum trebuie toată treaba, tot ce s-a întâmplat.”

Despre semnificația pe care premiul „iUmor” o are pentru el, Andrei Ungureanu a spus:

„Premiul iUmor, pentru mine înseamnă enorm. A fost și încă este o rampă de lansare și m-a ajutat enorm să ajung unde am dorit și încă doresc să fac stand-up. Vă mulțumesc și pentru mesajele și comentariile pe care le-ați trimis. O să îmi iau timp și o să vă răspund pentru că meritați și meritați toată atenția. Doar datorită vouă mă aflu aici.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments