sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăȘTIRIUn viral de pandemie cu Loredana și floarea manelismului

Un viral de pandemie cu Loredana și floarea manelismului

În fine, ne putem lăuda că avem un produs muzical aflat în topul tendințelor pe Youtube. Acesta este videoclipul unei piese în care Loredana cântă împreună cu un sobor de maneliști.

Piesa, așa cum era de așteptat, este o abominație.

Ghiveciul de „influențe orientale” de tot felul, „versuri” tembele, scuturat din buric și răcnete manelești, la care se adaugă un videoclip de un Kitsch desăvârșit, garantează, desigur succesul acestei orori.

Piesa „Fericire” a ajuns pe locul 8, la nivel mondial, conform datelor Youtube trends. Nu e neapărat un motiv de mândrie că tocmai așa ceva ajunge să reprezinte muzica de la noi la nivel global. Dar e la fel de adevărat că produsul respectiv descrie, într-o bună măsură, piața de la noi.

„Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca… de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap…reuşind sa scot din underground, in atenţia marelui public, artişti si stiluri muzicale diferite.” , scrie Loredana, pe Facebook, explicând „proiectul”.

Sigur, orice artist poate simți nevoia de a experimenta genuri noi, direcții neconvenționale, sonorități exotice. În cele din urmă totul e o chestiune de gust. Carpetele din videoclip vorbesc despre asta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments