sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăȘTIRIOpt măști noi intră astăzi în show-ul Masked Singer România

Opt măști noi intră astăzi în show-ul Masked Singer România

În această seară, opt măști noi vor urca pe scena Masked Singer România cu intenția clară de a-și păstra ascunsă identitatea. De la ora 21:30, în cel mai secretos show al momentului, Pavel Bartoș și cei 4 detectivi vor întâlni Pinguinul, Steaua, Șarpele, Emoji, Oul Dragon, Pisica, Robotul și Gheișa.

 

În premieră, una dintre noile măști va surprinde audiența încă de la primele note cântate, dar nu prin voce, ci prin felul în care arată. ”Vă jur că nu m-am așteptat la așa ceva”, va spune INNA.

Indiciile pe care personajele le oferă sunt atât de neașteptate încât până și cei mai agili detectivi sunt puși în dificultate. Joi seara, Pisica va oferi informații despre ea desprinse parcă dintr-un basm: ”Vă întrebați de ce am ales masca asta? Într-o viață anterioară, sunt sigură că am fost felină în orașul iubirii: Paris. Nu sunt o felină oarecare, ci una care prinde în ghiarele ei pe oricine-i iese în cale. Aud des că pentru mine unii și-ar da viața, că alții ar fi dispuși să pornească războaie, că și-ar vine averea pentru o clipă de atenție din partea mea”, va mărturisi aceasta înainte de a urca pe scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments