sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăAUDIENȚEAsia Express - Drumul Împăraților a fost lider de audienţă aseară

Asia Express – Drumul Împăraților a fost lider de audienţă aseară

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8 puncte de rating și 25.9% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.3 puncte de rating și 20.3% cota de piață.

Şi la orașe, ultima ediţie a celui de-al patrulea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 7.2 puncte de rating și 18% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.9 puncte de rating și 14.7 procente din cota de piață.

Tot aseară, imediat după difuzarea Asia Express – Drumul Împăraţilor, telespectatorii au putut urmări un nou episod al seriei de backstage Jurnal de călătorie Asia Express, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Jurnal de călătorie Asia Express a fost lider de piaţă cu o medie de 4.7 puncte de rating și 25.2% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 3.2 puncte de rating și 17% cota de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului din mediul urban şi naţional.

Cursa pentru ultima șansă difuzată miercuri seară, 13 octombrie 2021, a dus adrenalina la cote maxime, într-un decor de vis, dar în ritm de competiție. Una dintre cele mai cunoscute picturi din istoria universală a artelor, Cina cea de Taină, a stat la baza tuturor misiunilor, căci rând pe rând vedetele au fost nevoite să facă rost de lucruri pentru această ”cină” pe care au recreat-o în realitate.

Connect-R și Shift au fost ultima echipă ajunsă la Irina, motiv pentru care soarta lor în competiție a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată. Din păcate, acesta a fost roșu, iar parcursul celor doi pe Drumul Împăraților s-a oprit aseară, la finalul etapei cu numărul patru al celui mai dur reality-show.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments