vineri, noiembrie 25, 2022
AcasăȘTIRIAsia Express - Drumul Împăraților: prima imunitate din Georgia

Asia Express – Drumul Împăraților: prima imunitate din Georgia

Aseară, 25 octombrie 2021, Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia, după o zi plină de misiuni grele, în cea de-a șasea etapă Asia Express – Drumul Împăraților.

Pentru cuplul mamă-fiică – Adriana Trandafir și Maria Speranța – este prima imunitate câștigată de-a lungul concursului, motiv pentru care bucuria celor două a fost pe măsură: ”Îi mulțumesc Mariei Speranța pentru încurajări, fără ea nu aș fi putut să fac nimic! Nu aș fi crezut că este atât de puternică și curajoasăa mărturisit Adriana Trandafir cu ochii în lacrimi.

Telespectatorii au urmărit în număr mare cea de-a doua ediţie a stage-ului cu numărul şase, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă nivelul publicului comercialConform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de audienţă cu o medie de 8.4 puncte de rating și 26.1% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.7 puncte de rating și 23.7% cota de piață.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments