vineri, iunie 2, 2023
AcasăAUDIENȚEAsia Express – Drumul Împăraţilor, record de audienţă

Asia Express – Drumul Împăraţilor, record de audienţă

Marți seară, 26 octombrie 2021, telespectatorii au fost cu ochii pe misiunile grele şi obstacolele din cea de-a şasea etapă a celui mai dur reality-show, Asia Express – Drumul Împăraților. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat un record de audiență la nivelul publicului comercial pentru acest sezon, atât la nivelul ratingului, cât şi al cotei de piaţă.

Conform Kantar Media, Asia Express – Drumul Împăraților a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 9.6 puncte de rating și o cotă de piață de 30.2%, în timp ce al doilea clasat, Pro Tv, a obținut 6.1 puncte de rating și 19.2% cotă de piață.

Show-ul de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8 puncte de rating si 20.4 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D a obținut 5.7 puncte de rating și 14.5 procente cotă de piață. Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România cu o medie de 6.9 puncte de rating și o cotă de piață de 17.3%.

În minutul de aur al emisiunii, 22.47, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Asia Express – Drumul Împăraţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments