miercuri, iulie 24, 2024
AcasăAUDIENȚEAsia Express - Drumul Împăraților lider de audiență

Asia Express – Drumul Împăraților lider de audiență

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare prima ediţie a stage-ului cu numărul şapte, emisiunea impunându-se ca lider detaşat de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi naţional.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de audienţă cu o medie de 8 puncte de rating și 25.2% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6 puncte de rating și 18.7% cota de piață.

Şi la orașe, prima ediţie a celui de-al şaselea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 7.6 puncte de rating și 19.2% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.6 puncte de rating și 14.2 procente din cota de piață.

Şi la nivel national, reality show-ul Asia Express – Drumul Împăraţilor a fost prima opţiune a telespectatorilor. În minutul de aur, 20:48, aproape 1.7 milioane de telespectatori urmăreau aventura Asia Express – Drumul Împăraţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments