joi, iunie 13, 2024
AcasăȘTIRIRidley Scott: Alien ș Blade Runner vor deveni seriale de televiziune

Ridley Scott: Alien ș Blade Runner vor deveni seriale de televiziune

Ridley Scott a confirmat, într-un recent interviu, că două dintre cele mai cunoscute filme ale sale, Blade Runner și Alien, vor cunoaște noi versiuni, sub forma unor seriale TV.

Scenariile pentru episoadele pilot ale ambelor producții au fost deja scrise, adaugă Scott. De asemenea, așa numitele „biblii” (în jargonul cineaștilor așa este numit un inventar al personajelor, situațiilor) au fost deja pregătite și în ambele situații discutăm despre 10 ore de film, adică 10 episoade.

Dacă în cazul Alien discutăm despre o franciză care a cunoscut deja numeroase iterații, este mai greu de înțeles de ce Scott ține să transforme Blade Runner, capodopera sa, într-un produs de serie. Cu atât mai mult cu cât continuarea de acum câțiva ani, în regia lui Villeneuve, a fost inutilă și neconvingătoare. Dar a avut un anume succes de public, iar banii sunt întotdeauna un bun argument.

Un lucru este cert, nici versiunea lui Villeneuve și, cu siguranță, nici un viitor serial nu au cum aduce scene la fel de memorabile precum aceasta:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments