marți, aprilie 16, 2024
AcasăFără categorieCele mai așteptate seriale pentru 2022

Cele mai așteptate seriale pentru 2022

Restricțiile impuse de „pandemie” au antrenat o schimbare evidentă a stilului nostru de viață, care include și o creștere a consumului de divertisment online sau tv. Iar producătorii par să fi înțeles asta.

Creșterea producțiilor Marvel sau supra-exploatarea domeniului Star Wars de către Disney ocupă un spațiu important în așteptările pentru noul an, dar asta nu e totul.  De la prequelul „Stăpânul inelelor” al Amazon Prime Video până la „Bel-Air”  (un remake sau un reboot al Fresh Prince from Bel Air, care l-a lansat pe Will Smith) și „Inventing Anna” de la Netflix, 2022 promite să fie un an bogat.

 Serialul de o oră, care este programat pentru două sezoane pe serviciul de streaming al NBCUniversal, este plasat în prezent, dar se bazează pe premisa serialului original. Will Smith, care a jucat în filmul original, este producător executiv al reboot-ului, care provine de la showrunner-ii TJ Brady și Rasheed Newson.

„Prima Doamnă”  lasă femeile de la Casa Albă să ia în lumina reflectoarelor. Michelle Obama (Jayme Lawson în anii ei mai tineri și Viola Davis în zilele noastre), Betty Ford (Kristine Froseth în anii ei mai tineri și Michelle Pfeiffer mai târziu în viață) și Eleanor Roosevelt (Gillian Anderson) sunt doar câteva dintre poveștile care vor fi spuse în această nouă producție.

 

O distribuție de top, incluzând Julia Roberts, Sean Penn și Armie Hammer promit un serial de neratat. Asta dacă va putea fi realizat la timp, Sean Penn Penn spunând că se va întoarce pe platou doar dacă întreaga distribuție și echipă ar fi vaccinate. Serialul se vrea o lectură modernă a evenimentelor legate de scandalul Watergate.

 

HALO: Pablo Schreiber as Master Chief in HALO set to stream on Paramount+ in 2022. Photo: Paramount+ ©2021 Paramount+. All Rights Reserved. *SCREEN GRAB*

O adaptare a jocului cu același nume, la Paramaount Plus.

Având în rol principal pe Pablo Schreiber, în rolul Master Chief, primul sezon de 10 episoade se va conetra pe războiul din secolul al 26-lea dintre Comandamentul Spațial al Națiunilor Unite și extratereștri.

 

Bazat pe „Fire & Blood” al lui George RR Martin, acest serial este plasat cu câteva sute de ani înainte de evenimentele din Game Of Thrones. Primul sezon este alcătuit din 10 episoade.

 

How I Met Your Father

Povestea începe în 2021, când Sophie și prietenii ei își dau seama cine sunt și ce își doresc de la viață, navigând în același timp prin opțiunile de întâlnire nelimitate care vin din aplicații. Și este, evident, o reluare a conceptului din How I Met Your Mother, dntr-o perspectivă feminină.

 

Prequelul epic și costisitor al francizei de romane titulare a lui JRR Tolkien va avea premiera pe 2 septembrie. Amplasat în timpul așa-numitei epoci a doua, care are mii de ani înainte de evenimentele atât din cărți, cât și din „The Hobbit”, seria dramatică urmează povestea unei galerii  de personaje care trebuie să se confrunte cu mult temuta reapariție a răului în Pământul de Mijloc. Distribuția îi include pe Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia. Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman și Sara Zwangobani.

 

Oscar Isaac joacă rolul unui soldat și mercenar de elită pe nume Marc Spector, care trăiește cu tulburare de identitate disociativă, aducând conștientizarea sănătății mintale în centrul poveștii.

 

Fiind vorba despre o producție Disney, ideologia woke este evident foarte prezentă. Iman Vellani joacă rolul primului personaj principal musulman al Marvel în rolul Kamala Kahn din „Ms. Minune.” Kamala este o adolescentă pakistanez-americană de 16 ani care iubește supereroii (și scrie fan fiction despre ei) și ajunge să devină ea însăși una.

 

Nu se știu multe despre această nouă serie de universul „Războiul Stelelor”, în afară de faptul că are loc la un deceniu după evenimentele din „Războiul Stelelor: Răzbunarea lui Sith” și aduce revenirea lui Ewan McGregor în rolul lui Obi-Wan Kenobi  și Hayden Christensen în rolul lui Darth Vader.

 

Drama bazată pe romanul cu același titlu al lui Thomas Perry marchează revenirea lui Jeff Bridges la televiziune după cinci decenii, precum și revenirea lui la actorie după ce a fost diagnosticat cu limfom. Acesta din urmă este motivul pentru care serialul, inițial programat să aibă premiera în 2021, va fi dufuzat în 2022. Se concentrează pe un fost agent CIA (Bridges) care acum trăiește în afara rețelei și este amenințat de un asasin (Gbenga Akinnagbe). Această amenințare îl obligă să se împace trecutul. De asemenea, din distribuție mai fac parte John Lithgow, Amy Brenneman și Alia Shawkat.

 

Cel mai recent titlu din franciză, „Strange New Worlds”, va explora anii în care căpitanul Christopher Pike (Anson Mount) a fost la cârma USS Enterprise.

 

That ’90s Show

În prezent se știe puțin despre „That ’90s Show” dincolo de faptul că este următoarea continuare a francizei „That ’70s Show” și „That ’80s Show”. Vedetele din serialele originale Kurtwood Smith și Debra Jo Rupp (care au jucat și în „Friends”) se vor întoarce în rolurile respective,  Red și Kitty Forman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments