sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăAUDIENȚECoronavirusul aduce audiențe record

Coronavirusul aduce audiențe record

Criza provocată de pandemia de COVID-19 i-a ținut pe români în fața televizorului. Audiențele emisiunilor de știri și, implicit, ale televiziunilor de știri înregistrând creșteri substanțiale pe data de 11 martie.

Conform datelor Kantar Media audiențele emisiunilor informative au adunat o creștere de peste 700.000 de telespectatori. Antena 3 și România Tv au beneficiat de cele mai importante audiențe, pe toate segmentele orare.

România la raport (România TV) și Sinteza Zilei (Antena 3) s-au luptat pentru poziția de lideri de audiență, cu 393.000, respectiv 355.000 de telespectatori, la nivelul publicului urban.

Pe segmentul său orar, Sinteza zilei a fost lider în urban și la mică distanță în spatele emisiunii Punctul culminant de la România TV, cu 487.000 față de 562.000, emisiunea moderată de Mihai Gâdea câștigând, în schimb competiția pe publicul comercial, cu un rating de 1,6 față de 1,1 și un share de 4,7 față de 3,1.

Pe audiența la nivel național 5 dintre cele mai vizionate programe aparțin Antenei 3, trei România TV și câte unul pentru Digi Tv și TVR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments