joi, martie 28, 2024
AcasăȘTIRILoredana Groza, pregătită pentru noul sezon X Factor

Loredana Groza, pregătită pentru noul sezon X Factor

Loredana Groza a declarat că își dorește să descopere „un star” printre concurenții care vor urca pe scena spectacolului TV din al cărui juriu va face parte: X Factor.

Perioada izolării impuse de pandemiei nu a demoralizat-o pe cântăreața a cărei energie debordantă a contribuit semnificativ la succesul de care s-a bucurat de-a lungul carierei: „Am avut patru luni de pauză, de liniște, care cumva au avut rostul lor, dar cred că am acumulat dorința de a munci și de a împărtăși.”

În ceea ce privește cel de al nouălea sezon X Factor, care va fi difuzat de Antena 1 începând de vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, Loredana Groza a spus: „Am stat departe de public, de aplauze, de interacțiunea cu alți artiși și sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să intru în universul X Factor. Va fi cu adevărat un nou început pentru că totul se schimbă, de la platoul în care se filmează, juriul are o componență nouă, totul este proaspăt! Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri într-o anumită rutină, această provocare este binevenită.”

Artista a spus că nu urmărește să descopere doar o voce bună, ci și o personalitate care să aducă „un suflu nou, să o surprindă, să o inspire și să o emoționeze”: „Nu trebuie să fii perfect; imperfecțiunea, vulnerabilitatea, sensibilitatea, emoția sunt cele care contează, pe lângă voce, toate trebuie să facă parte din rețeta starului X Factor.”

Loredana Groza și Florin Ristei sunt cele două nume noi care li se vor alătura cântăreților Delia Matache și Ștefan Bănică jr. la masa juriului X Factor, spectacolul TV care va fi difuzat de Antena 1, vineri, 11 septembrie, de la 20.30. Răzvan Simion și Dani Oțil vor fi din nou prezentatori pe scena X Factor, după un sezon în care au fost înlocuiți de actorii Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. În culisele X Factor, actrița Ilona Brezoianu va fi prezentatoarea emisiunii care va fi difuzată exclusiv în mediul online.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments