marți, martie 28, 2023
AcasăVIDEOCântecul „Praf de stele”, reinventat de chef Florin Dumitrescu (VIDEO)

Cântecul „Praf de stele”, reinventat de chef Florin Dumitrescu (VIDEO)

Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei jurați ai emisiunii concurs „Chefi la cuțite”, care va fi difuzată de Antena 1  începând de luni, 7 septembrie, de la ora 20.30, a schimbat versurile cântecului „Praf de stele” al trupei Vița de Vie.

Juratul a cărui pasiune pentru muzică nu era un secret a publicat în mediul online clipul muzical care se bucură de succes.

Referitor la această întâmplare care a surprins plăcut, Florin Dumitrescu a declarat: „Într-o dimineață, în timp ce eram în duș și mă pregăteam să merg la filmări, am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Vița de Vie.”

Juratul „Chefi la cuțite” a spus că în felul acesta i-au venit în minte versuri care  au „legătură strict cu bucătăria”.

Acesta a povestit: „Am continuat să cânt și când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au plusat și au zis: ce ar fi să facem toată piesa așa, să filmăm chiar și un videoclip? L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit și să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică.”

În ceea ce privește reacțiile colegilor, juratul a adăugat: „Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea și piesa, în fiecare pauză am stat și am scris versuri. A fost foarte mișto, pentru că toată lumea era implicată și mai venea cu câte o idee. Versul despre Bontea și Scărlătescu a fost cel mai greu de scris.”

Florin Dumitrescu a recunoscut că soția lui l-a ajutat să comprime într-un singur vers esența mesajelor „celor trei piese pe care ar fi putut să le compună despre cei doi chefi”.

Clipul muzical a fost încheiat „în ultima zi de filmare a audițiilor” și se dovedește a fi un prolog inspirat al noului sezon „Chefi la cuțite”, care va fi difuzat de Antena 1, începând de luni, 7 septembrie, de la 20.30.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments