miercuri, iulie 24, 2024
AcasăVIDEODemi Lovato cântă pentru fantome, pentru a le ajuta să depășească traumele

Demi Lovato cântă pentru fantome, pentru a le ajuta să depășească traumele

Nu, nu e un banc. E acea Demi Lovato care a descoperit că încă n-a descoperit dacă mai e femeie sau nu. Iar acum are grija fantomelor. La propriu!

Demi Lovato a cântat unei „fantome” într-un clip din seria ei documentară, Unidentified With Demi Lovato

Un videoclip din serialul documentar al lui Demi Lovato Unidentified With Demi Lovato susține că arată că aceasta a avut o interacțiune cu o fantomă, pe nume Carmen, care îi spune lui Demi Lovato despre „trauma” provocată de bărbați. Ei bine, nu se termină aici. Mai târziu, vedeta americană o ajută pe Carmen să se vindece cu o melodie. Oricât de ciudat pare, fantomei i-a plăcut interpretarea lui Demi Lovato și chiar a oferit o „ovație în picioare”.

Videoclipul o arată pe Demi Lovato într-o cameră, în timp ce colegii ei, Matthew Scott și Chris Smith, un investigator paranormal, stau lângă ușă. Cântăreața vorbește cu spiritul, cunoscut sub numele de Carmen, care comunică cu aceștia prin intermediul dispozitivului EMF cu un bâzâit.

„Ai văzut ceva precum ET-uri aici sau OZN-uri? Oameni din stele?”, o întreabă Demi Lovato pe Carmen. Dispozitivul emite un sunet. 

În timp ce cei doi bărbați părăsesc camera, Demi o întreabă pe fantomă: „Nu ai vrut să spui altceva pentru că băieții erau aici?” 

Dispozitivul bâzâie și Demi continuă: „Cred – Oh, înțeleg asta foarte mult. Are traume. De aceea nu-i plac bărbații. Am și eu o traumă, așa că te simt și am înțeles.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments