sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăVIDEOJerusalema - un cântec devenit dans, un dans devenit film (VIDEO)

Jerusalema – un cântec devenit dans, un dans devenit film (VIDEO)

Președintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, îi încurajează pe cetățenii sud-africani să danseze „Jerusalema” într-un număr cât mai mare joi, de Ziua Patrimoniului, când mai mulți actori vor începe producția filmului inspirat de melodia lui Nomcebo Zikode, care va fi regizat de Calvin Hayward și Abongwe L. Booi.

Punctul culminant al filmului va fi „un dans în masă” pe melodia care a adunat 146 de milioane de vizualizări pe YouTube, potrivit Variety.

Provocarea deja celebră pe rețelele sociale își are Originea în Angola, unde un grup de prieteni s-au înregistrat în timp ce dansau „Jerusalema”. În luna septembrie, aceasta a ajuns pe locul 1 în Shazame.

„Este un cântec pe care îl iubesc atât de mult”, a declarat președintele Cyril Ramaphosa. „Vă îndemn să acceptați această provocare și să arătați lumii de ce suntem capabili.”

Acesta a adăugat că melodia lui Nomcebo Zikode „simbolizează ceea ce a reușit Africa de Sud în lupta cu virusul COVID-19”.

Cape Town Film Studios, Media Film Service, Panavision, Film Afrika Fresh Unit Logistics, Steers, Debonairs Pizza, Fleet Star, Sterling Logistics, Bluewater au oferit sponsorizări pentru produse și facilități necesare realizării filmului „Jerusalema”.

Guvernul și organizația regională Wesgro și-au adus la rândul lor contribuția.

Cântecul a devenit un fenomen global, iar dansul născocit pentru acest cântec a pus planeta în mișcare:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments