sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăVIDEOiUmor: Ai să cîștigi acest sezon! (VIDEO)

iUmor: Ai să cîștigi acest sezon! (VIDEO)

Duminică, 20 septembrie, în cea de-a doua ediție a celui de-al nouălea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzată de Antena 1, Giorgiana Lupu le-a oferit juraților și telespectatorilor un număr de stand-up savuros, compus din povești inspirate din experiențele personale.

Biografia Giorgianei include date șocante, precum nașterea într-un penitenciar și copilăria petrecută într-un centru de plasament, dar și reușite care demonstrează puterea ei de a își depăși condiția, traversând cu perseverență perioade dificile pentru a obține succesul.

Descoperindu-și pasiunea pentru sport, s-a antrenat cu îndeajuns de multă determinare încât să devină campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism.

Prin momentul de pe scena „iUmor”, Giorgiana Lupu a demonstrat că merită să fie desemnată câștigătoare și la categoria umor.

Delia Matache, Mihai Bendeac și Cheloo s-au amuzat copios.

Telespectatorii dornici să se destindă urmărind numere dintre cele mai trăsnite sau ascultând glume inspirate, născocite de concurenți veniți din toate colțurile lumii, sunt îndemnați să urmărească „iUmor”, emisiunea difuzată de Antena 1 în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Mihai Bendeac, la finalul numărului, a exclamat: ai să câștigi acest sezon!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments