sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăVIDEOX Factor: interpretări de senzație (VIDEO)

X Factor: interpretări de senzație (VIDEO)

Antena 1 a difuzat vineri seară spectacolul TV „X Factor”, iar concurenții Arthur Horeanu, Melania Cuc și Sonia Mosca au convins jurații că merită să ajungă în Bootcamp.

Cel mai tânăr dintre cei trei concurenți, Arthur Horeanu, în vârstă de 15 ani, a determinat-o pe Loredana să îi ofere un loc în echipa sa: „Arthur face parte din așii mei, poate chiar jokerul care te ajută să câștigi la orice mână.”

Deși de-a lungul timpului a întâmpinat dificultăți în cariera muzicală din cauza familiei și a profesorilor, Melania Cuc a perseverat și a ajuns aseară să obțină votul lui Ștefan Bănică jr., care i-a spus: „Îți mulțumesc, pentru că am asistat după perioada pandemiei la primul concert la care eu am fost spectator, iar tu ai fost artist! Ești excepțională, iar eu nu mă arunc cu afirmații mari.”

Italianca din Napoli, Sonia Mosca, a convins-o pe Delia că merită să ajungă în etapa următoare: “Tu ai fost speranța mea, am simțit că vei veni! Ultimul sezon X Factor a fost câștigat de o fată din Filipine, care era la mine în grupă și cred că ești mai bună ca ea!”

Delia a continuat să o laude: “Ea poate să facă tot cu vocea, nu are nevoie de niciun artificiu, de nicio poveste! Ea este așa; a venit în fața noastră și îți spun că este câștigătoarea X Factor, eu așa simt! Nu mai avem nimic asemănător în X Factor!”

La rândul său, Florin Ristei nu a ezitat să își manifeste încântarea: „Mi-ar face o deosebită plăcere ca tu să câștigi X Factor 2020! Mi-ai rupt capul!”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments