marți, martie 28, 2023
AcasăȘTIRIÎnșurubarea la știri

Înșurubarea la știri

Klaus Iohannis: Scăderea numărului de cazuri nu este ”o înșurubare la date, nu este o întâmplare!”

Nu știu la ce date s-a înșurubat domnul Kolea, dar știu sigur că e campanie electorală. Iar domnul Kolea face campanie electorală. Pentru ai lui. Așa că, nicio mirare, ne livrează ceea ce e de livrat într-o astfel de situație: ceea ce vezi nu este adevărat! Pe bază de înșurubări. Sau ba. Iar acum textul de livrat e că măsurile aberante luate de ai lui dau rezultate. Chiar dacă sunt aceleași măsuri care nu, nu dau rezultate de nouă luni, nu contează. Asta trebuie spus.

După ce trece opinteala electorală și se scot din plaivaz voturile necesare, revenim la îngrijorări, valuri numerotate și trecem țup-țup la popreala în domițil. Puțină răbdare și veți vedea.

Călin Popescu-Tăriceanu, acuzații grave: Numărul de infecții este reglat de ei din pix în asemenea fel încât să dea impresia unei stabilizări

Păi, și eu ce am zis mai sus?

Domnu’ Călin Popescu etc., respectuos vă atrag atenția, pardon, scuzați, că și numerele dinainte tot din pix erau reglate. Ca să arate contrariul. Suntem țara pixului. Și doar. Ne doare. În pix.

Președintele Klaus Iohannis: „Am decis să fie redeschise piețele”

Ah, campania, campania. Domnu’ Kolea a ratat ocazia de a înfiera pesedeee pentru închiderea piețelor. Și ce bine prindea. Că doar nu a început, fix de marți, să se încurce în adevăr.

Totuși, cum „am decis”? În baza căror competențe legale? Parcă deciziile erau luate de Guvern, de panarama aia de comitet/comiție și așa mai departe! Gata? E oficial? E bulibașă?

Europarlamentarul care a participat la orgia sexuală din Bruxelles este din Ungaria. A recunoscut și a demisionat

Aici putem clar și fără echivoc discuta despre un politician care și-a futut cariera. Pardon!

Ludovic Orban, despre membrii PSD primiti in PNL dupa epoca Dragnea: Nu imi pare rau ca i-am pus pe liste

Firește. Trebuia, cumva, să aveți și voi niște candidați. Și de unde să-i luați când ați devenit un partid care mai există doar pe hârtie? Nostim va fi după alegeri. Când vreo câțiva (să vă dau și nume?) se vor întoarce de unde au plecat.

2020 va fi al treilea cel mai fierbinte an înregistrat vreodată, în ciuda efectului de răcire produs de La Niña

Bre, se poate, nu vă contrazic. N-avem de unde ști, că n-am prea fost lăsați să ieșim din case.

Recomandările Comisiei Europene pentru Crăciun și Revelion: Reuniuni restrânse cu mască de protecție în casă și fără colindat

Oh, da! Comisia care le știe pe toate, care veghează, vigilent, totul. Comisarii care stau cu ochii pe noi. Nu ne spune comisia dacă băgăm sarmale sau tragem de răcituri? Cozonac e voie? La ce oră avem voie la budă? Că doar comisia știe tot și regulează tot. Să nu cumva să murim neregulați.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments