marți, martie 28, 2023
AcasăINTERNET & TECHTikTok, între viață și moarte în SUA

TikTok, între viață și moarte în SUA

Epopoeea Tik Tok continuă. Pe data de 14 decembrie, Curtea de Apel Federală a SUA va asculta noi argumente pro și contra ordinului prin care aplicația TikTok a fost scoasă din magazinele online ale Apple Inc și Google Alphabet.

Situația TikTok (cât și a ceea ce s-ar dori să devină TikTok Global) este incertă în SUA – nu se știe dacă ordinul emis de Departamentul pentru Comerț al SUA va fi respectat sau va suferi o nouă amânare; nu se știe dacă Walkmart și Oracle vor achiziționa într-un final cele mai multe dintre acțiunile TikTok; nu se știe dacă achiziționarea de către un investitor american va conta în revenirea sau păstrarea aplicației video în afara magazinelor online.

Pe data de 14 decembrie, argumentele vor fi ascultate de către Judith Rogers, Patricia Millett și Robert Wilkins, fiecare dintre ei nominalizat de către democrați.

Deși președintele Donald Trump și republicanii au atras în repetate rânduri atenția asupra amenințării la adresa securității naționale pe care o reprezintă legătura dintre TikTok și compania chineză ByteDance, administrația Trump a acordat încă o prelungire a aplicării ordinului, în speranța că Oracle și Walmart vor ajunge într-un final la o înțelegere cu ByteDance

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments