joi, aprilie 18, 2024
AcasăȘTIRIUn nume nou în distribuția Adela

Un nume nou în distribuția Adela

Antena 1 difuzează în fiecare joi, de la ora 20.30, câte un episod din serialul „Adela”, inspirat de producția turcească „Bahar – viață furată”. Cel mai nou nume din distribuție este al actorului Daniel Nuță, care îl va interpreta pe Lucian, jurnalist și prezentator tv.

Daniel a spus despre personajul său: „Lucian este un tip perfecționist, charismatic, a urmat o facultate de jurnalism în străinătate și se întoarce în România după mult timp. Scopul lui este să își facă meseria cât mai bine posibil, să schimbe abordarea din televiziunea contemporană și să aducă un aer fresh pentru telespectatorii români.”

Actorul a vorbit și despre impactul pe care îl va avea Lucian în poveste: „Odată cu apariția lui în peisaj, se vor destabiliza și multe povești existente. Mai mult nu pot spune, dar traseul lui este plin de surprize pe care vă aștept să le urmăriți.”

Daniel a acceptat cu bucurie invitația de a fi parte din proiectul „Adela”: „Ca actor, este o nouă provocare, aceea de jurnalist, o nouă structură de personaj, alte căutări, alte dorințe și visuri. Încep ușor, ușor să-mi cunosc noii colegi, mă bucur de prezența vechilor colegi din producțiile anterioare și de întreaga echipa fără de care nu ar fi fost posibil un nou proiect.”

Daniel Nuță a făcut parte și din distribuția serialului „Sacrificiul”, difuzat de către Antena 1, iar în prezent participă la filmările serialului Egregora, scris și regizat de către Andrei Chiriac. În acest serial istoric, Daniel Nuță interpretează rolul lui Vlad Țepeș, membru al Frăției Dragonilor.

Câte un episod din serialul „Adela” este în fiecare joi, de la ora 20.30, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments