sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăȘTIRI„Căsătoriți pe nevăzute” - un nou reality show matrimonial, la Pro Tv

„Căsătoriți pe nevăzute” – un nou reality show matrimonial, la Pro Tv

Un nou reality show va intra  anul acesta în grila de programe a ProTv. Este vorba despre un format care poate fi socotit printre cele mai umărite experimente sociale ale momentuluiș

Căsătoriți pe nevăzute este un reality show în care știința este un factor important. Destinat celor care consideră că au fost lipsiți de noroc în dragoste, dar încă își mai păstrează speranța, show-ul promite un altfel de abordare a acestui gen.

Married at first sight este un format de televiziune unic, în care cei singuri, după ce au încercat totul în trecut, experimentează acum o nouă metodă prin care-și pot descoperi partenerul perfect. Experți în psihologie și genetică îi vor ajuta pe participanții la acest show să găsească perechea potrivită, compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

Din Danemarca până-n Israel, din SUA până-n Africa de Sud și alte 20 de țări, show-ul investighează dacă modalitățile tradiționale prin care ajungem la jumătatea perfectă sunt singura opțiune pe care o avem sau dacă poate fi dragoste între două persoane complet străine, potrivite exclusiv de știință. Studiile au arătat că 40% dintre oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile lor de cuplu, iar dintre aceștia, 70% au declarat că doar intervenția specialiștilor și sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relație mai solidă. În acest show concurenții experimentează dacă dragostea adevărată poate fi găsită printr-o căsătorie bazată pe știință, iar telespectatorii primesc informații care le pot îmbunătăți relațiile personale.

 

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche. Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului stării civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments