sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăȘTIRIJerry Seinfeld la Netflix

Jerry Seinfeld la Netflix

Dacă după încheierea serialului de mare succes care îi purta numele, Jerry Seinfeld afirma că va mai fi prezent doar în spectacole stand up, iată că lucrurile s-au mai schimbat.

Unfrosted este filmul pe care Jerry Seinfeld îl va realiza pentru Netflix, după un scenariu scris de el împreună cu Spike Feresten și Barry Marder. Seinfeld va fi, în același timp, regizor, producător și protagonist al filmului.

Seinfeld nu este la prima colaborare cu Netflix. „Jerry înainte de Seinfeld” și „23 de ore de tăiat frunze la câini” au fost două show-uri stand up realizate pentru Netflix. Lor li se alătură și seria „Comedians in Cars Getting Coffee”.

„Fiind blocat acasă în timpul pandemiei, vedeam numai fețe lungi la televizor, așa că m-am gândit că ar fi timpul să ne amuzăm cu niște chestii ușurele. Așa că am luat momentul meu de stand-up creat pentru unul dintre show-urile de pe Netflix, l-am prelucrat și totul a luat proporții, transformându-se într-o comedie nebunească”, a explicat Seinfeld, citat de Tv Mania, cum i-a venit ideea noului film.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments