sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăȘTIRITaher Sonu despre Căsătoriți pe nevăzute

Taher Sonu despre Căsătoriți pe nevăzute

Începând cu 7 septembrie, Pro Tv aduce propriul format de reality show matrimonial. De ce există aceste formate și de ce există interes pentru ele, asta e o întrebare la care nu o să încercăm să răspundem acum.

Cu ajutorul a patru experți, participanții vor fi ”potriviți” pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă, și pe care o vor cunoaște abia în fața ofițerului stării civile.

Invitat la Vorbește lumea, Taher Sonu, expert Căsătoriți pe nevăzute, a făcut câteva declarații exclusive despre emisiune.

Psihologul și expertul în tehnica seducției a dezvăluit că peste 40 de persoane s-au înscris pentru a-și găsi jumătatea.

“Rolul meu în această emisiune, care este de fapt cel mai mare experiment social care s-a întâmplat vreodată până acum în România, este de psiholog și expert în tehnica seducției. Practic, eu mă ocup de „condimente”, de sarea și piperul dintre oamenii care participă acolo. S-au înscris peste 40 de persoane pentru acest prim sezon, însă nu pot să dau mai multe detalii, pentru că totul este confidențial”, a declarat Taher.

Expertul a mai dezvăluit că cinci cupluri au făcut deja pasul mare. “În momentul ăsta, avem cinci cupluri căsătorite. (…) Au un termen de o lună în care să petreacă timp unul cu celălalt. Să se descopere. Să vadă cum funcționează căsnicia lor pentru că până la urmă sunt căsătoriți. Iar la finalul acelei luni vor decide dacă vor să continue. Vor avea parte de sprijinul meu și al colegilor mei în toate obstacolele pe care le întâmpină”, a mai spus Taher Sonu. (Pro Tv)

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments