vineri, noiembrie 25, 2022
AcasăȘTIRIToate episoadele serialului "Adela" sunt disponibile online

Toate episoadele serialului „Adela” sunt disponibile online

Povestea Adelei, fiica patronului de presă Paul Andronic, a cărei identitate a fost furată de Andreea, continuă să-i uimească pe fani. Adela și Andreea au crezut că sunt surori timp de 21 de ani, până când au aflat că una dintre ele era, de fapt, fiica unui om bogat. Dornice să parvină, Andreea și mama ei, Nuți, i-au furat identitatea adevăratei fiice a lui Paul Andronic, Andreea prefăcându-se a fi moștenitoarea imperiului. De aici, povestea a căpătat nuanțe neașteptate.

Sezonul 2 Al serialului Adela îi ține pe fani cu sufletul la gură. Poveștile, intrigile și suspansul alcătuiesc unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale momentului. Și, pentru că „Dacă e joi, e Adela”, fanii pot vedea câte 2 episoade noi în fiecare joi, atât la TV cât și online.

Fanii care nu se pot afla în fața televizorului, la Antena 1, în fiecare joi, de la 20:30, sau care doar își doresc să revadă episoadele serialului Adela online pot apela la AntenaPlay.

Pe AntenaPlay fanii pot urmări episoadele integrale ale serialului Adela, atât live, cât și înregistrate. În fiecare joi, de la 20:30, în paralel cu difuzarea la TV, pe Antena 1, noul episod de Adela se poate vedea și pe AntenaPlay. Totodată, episoadele pot fi revăzute oricând, pentru că pe AntenaPlay rămân într-o listă de episoade.

Totodată, fanii pot revedea și episoadele sezonului trecut de Adela, dacă au abonament la AntenaPlay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments