marți, martie 28, 2023
AcasăȘTIRIAsia Express - Drumul Împăraților: Mihai și Elwira Petre au o nouă...

Asia Express – Drumul Împăraților: Mihai și Elwira Petre au o nouă amuletă

A șaptea etapă Asia Express – Drumul Împăraților a venit cu o mare surpriză pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. Mihai și Elwira Petre au câștigat o nouă amuletă aseară, 31 octombrie 2021, când show-ul de la Antena 1 a fost lider de audiență.

A șaptea etapă Asia Express – Drumul Împăraților a venit cu o mare surpriză pentru concurenți, dar și pentru telespectatori.

Cum piatra a fost verde, echipei formate din Eliza și Cosmin Natanticu li s-a adăugat aseară un invitat surpriză, care i-a însoțit pe tot parcursul traseului. Este vorba despre Iulia Albu, celebrul designer vestimentar, care după ce a jurizat o probă de styling în concurs, a plecat pe Drumul Împăraților alături de noii ei coechipieri, Eliza și Cosmin: ”Până aici v-a fost, temerarilor! Nu știu mare lucru despre ei doi, dar sper să fie cool, căci altfel va ieși cu scântei”, a glumit Iulia înainte să înceapă cursa.

Tot aseară, un nou joc de amuletă ce le-a testat concurenților forța fizică și rapiditatea a fost adjudecat de Mihai și Elwira Petre. Cuplul a reușit până în acest moment al competiției să câștige cinci astfel de avantaje în cursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments