joi, iunie 13, 2024
AcasăEditorialPixeliștii

Pixeliștii

A devenit insuportabilă procesiunea celor care, până mai ieri, ridicau deșănțare osanale actualului președinte al României și care astăzi își exportă, în texte scremut, băloase, dezamăgirea, revolta, buboasele decepții legate de exact cel pe care nu au ostenit, vreme de șapte ani, să-l pupe în cur.

Nu! Nu merge așa.

Sunt fix aceiași care l-au votat de nici ei nu mai știu de câte ori pe Băsescu. Și îi îndemnau și pe alții să facă asemenea. Ei sunt ăia care vomitau grețoase discursuri în care ne explicau că există un singur leac împotriva corupției: Băsescu. Deci trebuie votat. Băsescu! Și îngălata-i fiică! Și Falcă! Și Udrea! Și toată fauna dezgustătoare care îl însoțea și care acum a infestat PNL.

Sunt cei care făcuseră maro la buze de atâta pupat în cur fostul primar al Sibiului, pe care acum ni-l vindeau drept președinte. Pentru că avea calitatea fundamentală de a nu fi român. Pentru că avea părinții trăitori pe alte meleaguri. Pentru că asta li se spusese să facă.

Nu era vorba de convingeri – făpturile astea nu au așa ceva. Nici de credința în destinul nației ăsteia – li se rupe lor de asta. Nici de patriotism, calcul pragmatic sau altele asemenea. Li se rupe lor de asta. La ei e vorba despre prestare de servicii și atâta tot. Sunt plătiți să mănânce rahat, asta fac. România – ce mai rămăsese din ea- trebuia predată noilor beneficiari. Și mâncătorii de rahat trebuiau să convingă cât mai mulți zevzeci infectați cu ifose și păliți de credința că doar palma grea a străinilor ne poate așeza falca acolo unde trebuie. Să-i convingă să voteze, să aplaude orice pârț al neisprăvitului de la Sibiu.

Iar dacă acum s-au hotărât să se dezică de el, nu vă faceți iluzii, e tot partea a contractului lor de prestări servicii. Nimic altceva.

Iohannis e cel pe care l-ați văzut dintotdeauna. Nu e nimic nou acolo.

E nesimțit? E de o nesimțire greu de închipuit. Dar l-au votat și l-au pupat în cur!

E puțin la minte? E! Dar l-au votat și l-au pupat în cur!

E corupt? Sunt destule indicii, ba chiar dovezi serioase că e. Dar l-au votat și l-au pupat în cur!

E un monument de incompetență? Categoric. Dar l-au votat și l-au pupat în cur!

E de găsit la el altceva decât indolență, obrăznicie, dispreț față de români și dorință de pricopsire pe spinare altceva? Nu prea. Dar l-au votat și l-au pupat în cur!

Așa că scutiți-mă de decepțiile voastre, de textele voastre gălbejite, de crăcănatele voastre răzgândeli și de dezgustătoarea voastră redescoperire a valorilor patriotice. Dați-o pe golf!

Pentru Iohannis România e doar o sursă de finanțare. Președinția – am scris de atâtea ori- e un stil de viață. Asta îi oferă o poziție pe care nu o merită și îi dă banii să-și împlinească poftele. Miami, insule exotice, piramide și ce o mai cășuna. Iar după ce i s-o isprăvi mandatul vom continua să plătim pentru a ne asigura că dospește bine. El nu a fost și nu a încercat să pară altceva decât e: un prostălău ticălos și hămesit, care îi disprețuiește profund pe români. Problema e cu mâncătorii de rahat de profesie. Și cei care continuă să caște gura la revelațiile lor, la dezamăgirile lor. Sistematic, de ani și ani, o gloată ineptă i-a urmat. Vor fi 20 de ani. De Băsescu. De Iohannis. De înfiorătoare corupție. De Falcă și Anastase! De Videanu, Blaga și Flutur. Care sunt toți bine-merci, prosperi și gata să mai vândă, la tarabă, ceva din țara asta.

Câtă vreme numărătorii de pixeli albaștri sunt călăuzele voastre, nu are rost să vorbim despre România. Nici despre români. Behăitul e suficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments