sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăȘTIRIAsia Express - Drumul Împăraților: o nouă amuletă

Asia Express – Drumul Împăraților: o nouă amuletă

Seara de duminică, 7 noiembrie 2021, a dat startul cursei din Iordania, la Asia Express – Drumul Împăraților. Cele cinci echipe rămase în joc au concurat în locuri sălbatice și în temperaturi extreme, pentru că cea de-a opta etapă a competiției a schimbat drastic totul – și peisajul și clima.

Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că această etapă nu va avea o imunitate propriu zisă, iar clasamentul va ține cont de nestematele adunate de pe traseu de fiecare dintre echipe: ”Asta înseamnă că nu o să mai ai parte de odihnă, trebuie să tragem foarte tare”.

Tot aseară, 7 noiembrie 2021, Mihai și Elwira Petre, care s-au duelat cu surorile Buble într-un joc acvatic, au câștigat o nouă amuletă: Am câștigat un joc frumos”.

Diseară, 8 noiembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1, Drumul Împăraților ajunge în Petra: ”Impresionant! Absolut spectaculos! Știam deja de ieri că vom ajunge aici și aveam emoții, pentru că este un loc pe care voiam să îl vedem”.

Cetatea de la Petra este una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, iar în acest oraș antic concurenții vor avea, ca de obicei, de îndeplinit misiuni contracronometru, dar și de adunat nestemate, prețioase în clasamentul acestei etape din Iordania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments