sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăȘTIRIAsia Express - Drumul împăraților: scrisori, lacrimi, surprize

Asia Express – Drumul împăraților: scrisori, lacrimi, surprize

În ediția 33 a sezonului 4 din Asia Express, cuplurile de vedete s-au despărțit și au luptat separat în cursă. Cinci concurenți au rămas alături de Irina Fodor pentru a îndeplini două probe, în timp ce coechipierii lor au plecat pe un traseu solicitant, unde au călătorit separat, și-au căutat cazare, au făcut autostopul și misiunile singuri.

Cuza și Estera au reușit să câștige misiunile și să le ofere colegilor de echipă un avantaj. Lidia Buble s-a ales cu cazare, iar Emi a avut parte de o masă delicioasă și a scăpat de îndeplinirea unei probe dificile.

Cei cinci participanți care au rămas la Irina Fodor s-au bucurat de un ospăț, de cazare și de distracție, la scurt timp după ce s-au întrecut pe traseu. Surprizele nu s-au lăsat așteptate, mai ales când au aflat că trebuie să le facă o scrisoare coechipierilor lor.

Cei zece concurenți au fost puși să își exprime sentimentele și gândurile pentru partenerii lor de echipă. Vedetele au căutat cel mai retras loc și au scris cu dor câteva rânduri pentru cei care le-au fost alături în competiție.

„Nu m-am gândit la gagică-mea cât m-am gândit la patronu` astăzi. Am zis că poate stă în soare, poate nu-i bine, poate îi e răuț. E o parte lipsă”, a spus Emi cu o sclipire în ochi.

Emisiunea asta m-a făcut să văd esența lui Emi. Am văzut de la un om care cedează a ajuns la un om foarte puternic. Îl iubesc ca pe fratele meu, ca pe prietenul meu cel mai bun. Este aici!”, a dezvăluit și Cuza despre colegul său.

Concurenții au scris cu lacrimi în ochi și au făcut cele mai emoționate dezvăluiri despre coechipierii lor.

„În sfârșit simt că am soțul la care am visat dintotdeauna”, a mărturisit Eliza Natanticu.

„E foarte greu fără Elwira, mai ales pentru că suntem extrem de obișnuiți unul cu celălalt. Toată viața noastră se desfășoară împreună, întotdeauna ne sprijinim reciproc. Mi-e dor de tine și de fete. Pentru mine e mai importantă ea decât mine”, a adăugat și Mihai Petre.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. „Jurnal de Asia” este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, „Jurnal de Asia” aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments