sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăȘTIRICe se întâmplă cu "Acces direct"?

Ce se întâmplă cu „Acces direct”?

În ultimele zile au circulat mai multe zvonuri legate de soarta emisiunii „Acces direct”. Dacă unele voci anunțau scoaterea definitivă din grila Antenei 1 a popularei emisiuni, altele vorbeau despre mutarea acesteia pe Antena Stars.

Adevărul e, ca întotdeauna, altul.

„Nu e adevărat. «Acces direct» nu se scoate din grila Antenei 1, rămâne pe Antena 1. Vor fi niște modificări de program ca orice grilă dinamică. E o emisiune veche de 14 ani, care se va lungi cu o oră și se va emite pe două posturi.

Ce să vă zic, o să muncim mai mult, o să fim și pe Antena 1 și pe Antena Stars. Dacă dumneavoastră asta credeți că înseamnă că ieșim din grilă poate știți dumneavoastră mai multe și așteptam să aflăm și noi.

Dar noi nu știm decât ceea ce v-am comunicat și dumneavoastră, deci eu cred că am venit cu o veste bună. Dar dacă aveți dumneavoastră alte vești să ni le spuneți, noi nu avem altele”, a spus Mirela Vaida la „Acces direct”, conform spynews.ro.

Emisiunea va dura cu o oră mai mult și va fi, deci, difuzată simultan pe două posturi.

„Nu este adevărat! Acces Direct nu se va scoate din grila Antenei 1. Vor fi niște modificări de program, ca în price grilă dinamică. Este o emisiune veche de 14 ani care se va lungi cu o ora și va emite pe două posturi”, a declarat prezentatoarea emisunii.”, a mai declarat Mirela Vaida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments