joi, martie 28, 2024
AcasăȘTIRIDiseară vor fi anunțați finaliștii Asia Express - Drumul Împăraților

Diseară vor fi anunțați finaliștii Asia Express – Drumul Împăraților

Seara trecută, 23 noiembrie 2021, la Antena 1, Emi și Cuza au câștigat ultimul joc de amuletă din competiția sezonului 4 Asia Express: „În sfârșit avem și noi două amulete! Suntem cei mai fericiți!”, au spus aceștia la finalul luptei.

Tot în ediția de aseară, 23 noiembrie 2021, semifinaliștii rămași în cursa de pe Drumul Împăraților au avut parte și de o mare surpriză. Aflați la mii de kilometri de casă, concurenții au primit o serie de scrisori emoționante din partea celor dragi, iar surpriza i-a lăsat cu ochii în lacrimi.

După zece etape în care au stat departe de casă, încercând să supraviețuiască fără cazare, mâncare, cu doar un Euro pe zi, vedetele din Asia Express au avut parte de un moment de respiro în cursa plină de adrenalină a celui mai dur reality-show.

Emi a decis ca la finalul ediției să facă un pas memorabil. Concurentul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în fața camerelor de filmat: ”Într-o perioadă când totul se ducea în jos, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. A fost lângă mine în niște perioade grele și o iubesc. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut-o niciodată și nu vreau să o mai fac. Iuțu, vrei să te măriți cu mine? Acum eu sper că o să accepte când va vedea”Zi da!”, a spus Cuza cu ochii în lacrimi.

Diseară, 24 noiembrie 2021, de la 20:30, numele finaliștilor sezonului 4 Asia Express va fi dezvăluit la finalul unei curse plină de adrenalină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments