miercuri, mai 31, 2023
AcasăȘTIRI9 ianuarie este Ziua Disney la Pro Tv

9 ianuarie este Ziua Disney la Pro Tv

Duminică 9 ianuarie va fi o zi dedicată filmelor Disney la Pro Tv. Nu mai puțin de cinci producții Disney vor fi difuzate de-a lungul zilei.

Iată programul:

Ora 10:15 – „Prințesa gheții”. Filmul spune povestea lui Casey Carlyle, o adolescentă prinsă între visul de a deveni patinatoare și dorința mamei ei de a ajunge studentă la Harvard. Casey visează să fie încoronată “Prințesa gheții” într-o zi și are ca model trei patinatoare talentate: Nikki, Tiffany și Gen. Cassey acceptă provocarea vieții ei în încercarea de a deveni campioană pe gheață.

Ora 12:15 – „În inima pădurii”. Pregătiți-vă pentru o călătorie în lumea poveștilor cu care am crescut, alături de o distribuție de excepție. Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Anna Kendrick sau Chris Pine sunt doar câțiva dintre actorii musicalului regizat de Rob Marshall. Ne vom întâlni cu personajele din Scufița Roșie, Rapunzel, Cenușăreasa sau Jack și vrejul de fasole.

Ora 14:45 – „Bona de la forțele speciale”. Porția de comedie e asigurată de Vin Diesel, care-și încordează mușchii în rol de dădacă. Actorul e bona de la forțele speciale! Shane Wolf (rol intrepretat de Vin Diesel) este un pușcaș marin trimis să le asigure protecție unor copii, după ce tatăl lor, un om de știință care a condus un experiment secret, este asasinat. Meseria de dădacă se dovește pentru Shane cel mai greu lucru cu care s-a confruntat vreodată.

Ora 16:45 – „Cenușăreasa”. Ce ar fi Ziua Disney fără cea mai îndrăgită poveste pentru copii? “Fii bună și ai curaj!”, este sfatul pe care frumoasa Ella îl primește de la mama ei pe patul de moarte. Tânăra este transformată în servitoare de mama vitregă, cea care îi face zilnic viața un calvar. Viața Cenușăresei se schimbă când, în pădure, dă peste un străin chipeș, despre care nu știe că este chiar prințul regatului.

Ora 20:00 – „Cartea Junglei”. Seara magică se încheie cu aventurile simpaticului Mowgli. În încercarea de a-și găsi familia, băiețelul va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle. Printre actorii care și-au împrumutat vocea pentru peliculă îi amintim pe Bill Murray, Jamie Dornan, Idris Elba, Scarlet Johansson sau Lupita Nyong’o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments