marți, iulie 23, 2024
AcasăINTERNET & TECHPortalul medical francez Doctolib realizeză câștiguri de 150-200 milioane euro în 2021

Portalul medical francez Doctolib realizeză câștiguri de 150-200 milioane euro în 2021

Site-ul web și aplicația companiei franceze Doctolib permit utilizatorilor să-și facă rezervări medicale printr-un portal online. Au crescut în popularitate în timpul pandemiei de Covid-19 – permițând multora să acceseze atât vaccinări, cât și consultații cu relativă ușurință – iar compania intenționează acum să se extindă în Italia și Germania. Dar apariția unei firme private care să umple un gol în sectorul sănătății publice din Franța evidențiază, de asemenea, eșecul țării de a moderniza domeniul serviciilor medicale. 

Cu 60 de milioane de utilizatori și o cifră de afaceri estimată între 150 de milioane de euro și 200 de milioane de euro în 2020, Doctolib s-a impus ca o poveste franceză de succes, în domeniul tehnologiei.

Cu peste 1.700 de angajați, compania a continuat să se extindă: în prezent are peste 250 de oferte de locuri de muncă postate pe site-ul său pentru locații din Franța, Germania și Italia. În octombrie, a achiziționat o companie italiană care prestează același serviciu, Dottori.it.

Doctolib a devenit un jucător cheie în vaccinarea în Franța încă de la apariția Covid-19, oferind acces la aproape 90% din centrele franceze de vaccinare Covid, potrivit  Le Monde . 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

CELE MAI POPULARE

Recent Comments